Bremswegje 8c, Oud Gastel
+ (31) 0165 51 44 44

Stijlvol en toch praktisch

Casual Chic

Tence staat voor stijlvolle en toch praktische kleding gericht op de vrouw die zich jonger voelt en ook graag zo wil kleden. Casual chic zoals het wel genoemd wordt. Kleding met een casual tint die toch heel modisch en op elk moment gedragen kan worden.

Unieke pasvorm

Stijlvolle look

Met een combinatie van blazers, tunieken, lange vesten en treggings zorgt de unieke pasvorm voor een stijlvolle look. Voor die ene speciale gelegenheid, maar ook voor de alledaagse look, Tence heeft een collectie die bij je past.

Zomer en winter

Collecties

Ieder jaar brengt Tence een tweetal collecties uit, een Zomer- en een Wintercollectie. De collectie bestaat steeds uit een variërende  mix van kledingstukken waaronder blazers, tunieken, lange vesten en treggings.

Modehuizen en speciaalzaken

Verkooppunten

Tence is verkrijgbaar in vele modehuizen en speciaalzaken verspreid door het hele land. Gericht op de vrouw die zich graag jong wil voelen. Een goed advies en inspelen op de gelegenheid is belangrijk. Tence is immers een collectie die bij je moet passen en waar ze zichzelf prettig in moet voelen. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt kijkt u op onze store locator.