Bremswegje 8c, Oud Gastel
+ (31) 0165 51 44 44

Modisch en comfortabel

“Still looking good”

Bon Tricot staat voor gebreide kleding voor de vrouw die, “still looking good”, gekleed wil zijn. Kenmerkend zijn dan ook de modellen en kwaliteiten van Bontricot die dit mogelijk maken. Met Bon tricot is het voor iedere vrouw mogelijk om zowel een comfortabele, exclusieve als draagbare outfit samen te stellen.

Uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm

Maatvoering 36 tot 52

Bon Tricot staat garant voor een uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm . Dit zorgt ervoor dat elke vrouw zich op en top “looking good” voelt in deze collectie. Met een maatvoering van 36 tot 52 richt Bontricot zich op alle vrouwen. Voor de turtels wordt viscose/polytheen gebruikt en voor de overige tricot gebruiken wij viscose, katoen en acrylic.

Zomer en winter

Collecties

Ieder jaar brengt Bont tricot een zomer en een wintercollectie uit. De collectie bestaat uit een mix van vesten, truien, jurken en turtels die perfect aansluiten bij de Sensia en Tence collectie.

Modehuizen en speciaalzaken

Verkooppunten

Bon Tricot is verkrijgbaar in vele modehuizen en speciaalzaken verspreid door het hele land. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt kijkt u op onze store locator.