Bremswegje 8c, Oud Gastel
+ (31) 0165 51 44 44

Onderstreept de vrouwelijkheid

Stijlvol en modisch

Inizia staat voor het onderstrepen van de vrouwelijkheid op stijlvolle modische wijze. Met een brede collectie die op vrijwel elk moment van de dag gedragen kan worden zet Inizia in op de actieve vrouw met een druk bezet leven. De afwisseling tussen werk, sport en gezellig samen zijn vraagt om een veelzijdige garderobe. Mode speelt dan ook een grote rol in haar drukke dagelijks leven. Het zichzelf kunnen voelen in de kleding die ze draagt is dan ook erg belangrijk.

Iedere dag nieuwe combinaties

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van de Inizia collectie zorgt er voor dat ze iedere dag weer nieuwe combinaties van kledingstukken kan maken en zo de keuze heeft uit vele variaties. Classic-casual of juist meer sportief, je vind het allemaal bij Inizia. Naast de vele variaties is ook het draagcomfort met de goede pasvorm en accentuerende vrouwelijke belijning kenmerkend voor het merk.

Zomer en winter

Collecties

Ieder jaar brengt Inizia een tweetal collecties uit, een Zomer- en een wintercollectie. De collectie bestaat steeds uit een mix van sportieve, vrouwelijke en representatieve kledingstukken.

Modehuizen en speciaalzaken

Verkooppunten

Inizia is verkrijgbaar in vele modehuizen en speciaalzaken verspreid door het hele land. Alle verkooppunten hebben een ding gemeen, het adviseren en mooi voor de dag laten komen van de klant tegen een betaalbare prijs. Vind uw dichtstbijzijnde verkooppunt via onze store locator. Selecteer uw merk en ontdek de inizia winkels bij u in de buurt.