Bremswegje 8c, Oud Gastel
+ (31) 0165 51 44 44

Over Ons

Geschiedenis en Achtergrond van het bedrijf.
Onze Geschiedenis

Het Bedrijf

Als sinds de zestiger jaren is de naam Van Popering met de textielsector verbonden. Al drie generaties lang is het bedrijf in de familie. Bij de eerste generatie waren we actief in de detailhandel. In de tachtiger jaren is daar verandering in gekomen en zijn we daadwerkelijk een productiebedrijf geworden waar Fashion met een hoofdletter geschreven wordt. Met een team van eigen ontwerpers, patroonmakers en stylistes wordt alles naar de laatste trends en ontwikkelingen ontworpen en geproduceerd.

Onze stijl

Ontwerpen

Onze ontwerpen richten zich op de vrouw die modisch gekleed wil gaan. Dit alles bevind zich sinds kort onder de overkoepelende merknaam VP Dutch. Met deze naam benadrukken we de positionering in de markt en komen de merklijnen Sensia, Tence en inizia, Bon Tricot krachtig samen. Naast onze bestaande merken is er ook een speciale VP Dutch denimlijn.

Hoe verloopt het

Productieproces

Na het ontwerpen volgt de productie. Onze productie gebeurd op een verantwoorde milieuvriendelijke wijze. Wij produceren onze kleding voornamelijk in Turkije en Macedonië. In enkele gevallen gebeurd dit ook in China. Door strakke controle op het proces wordt onze kwaliteit gegarandeerd.

Neem contact met ons op

Afspraak maken?

Voor de detaillist die graag meer wil weten wat VPDutch voor u kan betekenen, of wilt u graag meer van onze collectie zien? Maak dan een afspraak met een van onze vertegenwoordigers. We komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bekijken. Consumenten kunnen nader informatie over onze verkooppunten opvragen via info@sensia.nl

Maak kennis met

Ons Team

Leen van Popering
CEO VP Dutch - 0653772263 - lpwvanpopering@sensia.nl
Aad Chapel
CFO - 0622963491 - aadchapel@sensia.nl
Myra Fokkema - van Popering
Office Manager - myra.fokkema@sensia.nl
Jacco van Popering
Sensia - Bon Tricot - 0622547093 - jacco@sensia.nl
Marco van Popering
Tence & Inizia - 0653842673 - marco@sensia.nl